2015.01.22

Új teáink

Különleges választékot kínálunk

Új különleges ízvilágú teákat kínálunk 2015-től. Igazán jól esik a téli napokon egy forró, főleg ha az 100%-os bio tea és a "fair trade" elvei szerint kerül Európába.


Bemutatjuk új teáinkat:


English breakfast

A vietnámi esőerdőben termő Nam Lanh tealeveleket helyi törzsek tagjai szedik kézzel, így jelent a teatermesztés alternatívát az ópiummal szemben. A Bio English Breakfast Tea finom, gazdag ízvilágú, 100%-ban bio tea.Citrom és mandarin citromos vasfűvel

Nem arról szól, hogy a csésze félig üres vagy félig tele van: csak arról, ami benne van. Szicíliai citromból és mandarinból készül ez a tea. Lassan szárítják ki a gyümölcsöt, hogy mély, intenzív legyen az íze. Az összetevők között találunk még édesköményt, csipkebogyót, hibiszkuszt.
Szerelem, szeretet

A tea, amely megtestesíti a természet ajándékát. A rózsa gyengéden érint, a kamilla és a levendula megnyugtatja a lelket. Szeretettel készült tea, amelyben van még hárs, bodzalevél és körömvirág.
Három gyömbér

A világ egyik legkedveltebb fűszere fontos dolgokat tud, például tüzet szít az emberben. Dőljön hátra és élvezze a háromféle gyömbér bölcsességét. A kurkuma és a galanga teszi igazán egyedivé ezt a teát.
Három menta

A nagyszerű menta – a száj frissítője. Egyetlen fajta menta is csodát tesz, hát még három! A finomra vágott borsmentát, fodormentát és mezei mentát tartalmazó tea fogyasztása után a levegő íze éles és tiszta, mint egy fényes nap reggelén.