2015.05.05

Új nyári étlap

Kóstolja meg új ételeinket!

Fenyőmagos kacsapástétom mangós salátakavalkádon

Lazacos pite burgonyával és spenóttal

Parmezános kéregben sült parajos, kecskesajos tésztalepel

Kukoricapehely kéregben sült csirkemellfilé mentás cukorborsó flannal

Bőrös csirkemellfilé parajos fetával töltve bazsalikomos zöldségtekerccsel

Rozé kacsamell áfonyás fekete teában érlelve aranysárga burgonya gratinnal

Vargányával töltött szűzérme kéksajtos-körtés gnocchi-val

Sertéscsülök Pékné módra roppanós savanyúsággal

Bélszín steak vadgombás zakuszkával, rozmaringos újburgonyával

Lazacfilé koriander és lime társaságában, gyömbéres rizstésztával

Bazsalikomos-epres crème brûlée