2009.03.22
Világbajnokok a Rubenben!
A világ legjobb pálinkáit kóstolhatja nálunkGratulálunk a világ legjobb főzdéjének!
Mi a Ruben Étteremben eddig is azokat a pálinkákat ajánlottuk, amelyek 2009 márciusában a párlatok világversenyén bravúrosan diadalmaskodtak.
Az Agárdi Pálinkafőzde az elérhető legmagasabb szakmai elismeréseket kapta meg, ezzel magyar világbajnok született a Destillata nemzetközi párlatversenyen, Bécsben, 2009 márciusában.
Az Agárdi lett az „Év Főzdéje", termékei közül több az „Év Pálinkája", szakmai vezetője, Vértes Tibor pedig az „Év Főzőmestere". Mindezek mellett a magyarországi „Nemzetgyőztes" is az Agárdi lett. A bravúros siker 6 évnyi munka sikerét koronázta meg.
Büszkén kínáljuk továbbra is a világ legjobb pálinkáit!
Kóstolja meg a Ruben Étteremben a világbajnok Agárdi Pálinkafőzde különlegességeit:
- Kajszibarack pálinka
- Körte pálinka
- Muskotályos szőlő pálinka
- Alma pálinka
- Cigánymeggy pálinka
Ajánlatunk 18 éven felüli vendégeink részére érvényes.