2013.03.30

Új söreink

Csapolt és üveges sörök

A Soproni Magyarország egyik legrégebbi, nagy múltra visszatekintő, 4,5% alkoholtartalmú söre. A természetes összetevők és a Soproni szakértelmének köszönhetően hosszú évek óta megbízható minőséget képvisel a világos kategóriájú sörök között. Csapolva kínáljuk éttermünkben.

A piros csillagról és a nevető "e" betűkről a Heineken ugrik be mindenkinek a világon. Hideg, friss, kiváló minőségű csapolt sör 1873 óta. Csapolva kínáljuk éttermünkben.

A Soproni Fekete Démon egy kivételes barna sör, amely mélybarna színét és csábítóan kellemes aromáját speciális összetevőinek köszönheti. Négyféle maláta és illatos aromakomló gondoskodik róla, hogy ez a lenyűgöző sörkülönlegesség méltó legyen a Soproni névhez.


A mindössze 2%-os alkoholtartalmú NaturZitrone a jól ismert Gösser sör és a természetes, frissítő citromlé találkozásából született. Igazi hűsítő ital.


Gösser Alkoholmentes sör - a Gösser élménye korlátok nélkül. Egy igazán jó sört szeretne inni baráti beszélgetéshez vagy vacsorához? Alkohol nélkül? Nem lehetetlen: ajánljuk a Gösser alkoholmentes sört, amely természetes, könnyen iható, utóíz nélküli sör.