2013.07.14

Bemutatjuk nyári étlapunkat

Kóstolja meg a szezon finomságait

Nyári étlapunkon az örök kedvencek mellett megtalálják a szezon friss alapanyagaiból készült különlegességeket. Ajánljuk sült paprika krémlevesünket, amelyet kecskesajttal és kolbász roppanóssal tálalunk.

A kecskesajt más ételeinkben is feltűnik, például ajánljuk canelloninkat, amelyet a sajt mellett vargányával töltünk, és zsályás joghurttal kínálunk.

Igazi nyári hangulatú ételünk a grillezett csirkemell cukkini pacsnival, fűszeres paradicsomraguval.

Örömmel ajánlunk újra spárgával készülő finomságot, ezúttal szűzérmék társaságában kínáljuk. Pikáns kolbászos lecsó teszi tökéletessé az ételt.

Új desszertjeink közül a mandulás szilvatortácskát ajánljuk, amely hűsítő citrom-sorbettel válik kedvenc nyári desszertünkké.

Érdemes végigkóstolni nyári étlepunk finomságait...!